Minőségi termék előállítás

Az Organic 4 Agro Kft egy gyártó cég, amely 2017 óta működik, és folytatja a hahotai szubsztrátumgyártás hosszú történetét. Termelésünk a fekete tőzeg bányája közelében található, ami elegendő nyersanyagot garantál számunkra. 2021 -ben saját komplexumot vásároltunk, amelyre új csarnokot építünk, modern technológiával. 3 gyártósorunk kiváló minőségű kerti hobbik és dekoratív termékek, tőzeg, talajtakaró és fenyőkéreg gyártására alkalmas, akár egyedi recept szerint is.

Termékeinket az érvényes uniós előírásoknak megfelelően gyártjuk kiváló minőségű hazai és nemzetközi alapanyagok felhasználásával. A Marha-Jó és a Tyúkanyó márkanevek alatt termelt szerves trágyák is rendelkezésre állnak. Csomagolási formák széles választékát kínáljuk zsákokban és műanyag vödrökben. ORGANIC 4 Agro Kft. Partnerei számára jelentős termelési kapacitással rendelkezik. Kertészeti termékeket tudunk gyártani többféle csomagolásban. Számos hazai és nemzetközi kiskereskedelmi lánc és nagykereskedő számára gyártunk termékeket. 

Jelenleg olyan országokba exportálunk, mint Horvátország, Szlovénia és Szlovákia. Cégünk elsősorban a Manetech, a GK termékek és az új Garden Master márka gyártására összpontosít. A termelés során minőségi alapanyagokat, műtrágyákat és mikroelemeket használunk, amelyek garantálják a növények hosszú távú növekedését. Partnereink számára személyre szabott gyártást is tudunk biztosítani hazai és nemzetközi alapanyagok felhasználásával.

Sajátmárkas termékek

Az ügyfelek igényei szerint egyedi csomagolási formát és speciális recepteket készíthetünk az virágföld és dekorációs termékeket. Az ügyfél saját termékmárkájával bővítheti kínálatát, amelyet mérésre gyárthatunk.

 

Viszonteladói együttműködés

Magyar és külföldi cégek számára saját receptúrával és márkával rendelkező termékek gyártását kínáljuk. Termékeinket az érvényes uniós előírásoknak megfelelően gyártjuk kiváló minőségű hazai és nemzetközi alapanyagok felhasználásával.

GM Pinea Mediterrán Fenyőkéreg

PINEA mediterrán fenyőkéreg a talaj természetes fedő rétegéként szolgál. A kéreg biztosítja kert ágyásai betakarását és egyben kertje különleges díszítőelemeként is szolgál.

Bővebben
Gátolja a kellemetlen gyomnövényekt Védi a talajt kiszáradás ellen Védi a talajt erózió ellen

MNT Color Mulch - Színes Faapriték Narancssárga

A MANETECH dekoratív faapríték a piacon található tartós komposztálóanyagok és dekoratív anyagok egyik legjobb minőségű képviselője. Mérséleli a gyom növekedését és elsősegíti a nedvesség elpárolgását az ágyasok köröül. Nagymértékben javítja kerjének esztétikai hatását.

Bővebben
Kiváló minőségű dekoratív és komposztáló anyag Nagyon hosszú élettartam Teljesen természetes anyag

Termékeink

Hivatkozások